Faaliyetlerimiz

Soğutma Sistemleri, Isıtma Sistemleri, Havalandırma Sistemleri ve Yangın Söndürme Sistemlerimiz ile müşterilerimize verimli ve çevreye duyarlı kaliteden ödün vermeden uygun maliyetler ile hizmet sunmaktayız.

Ev Temizliği
Ev Temizliği

Evlerimiz zamanımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz yaşam alanlarımızdır. Dolayısıyla hepimiz hayatımızı geçirdiğimiz bu alanların temiz, ferah ve sağlıklı olmasını isteriz.

İnşaat Temizliği
İnşaat Temizliği

İnşaat sonrası oluşan toz,harç gibi istenmeyen daha bir çok kirlilik için en ekonomik ve tasarruflu yol bir temizlik şirketi ile anlaşmak olacaktır.

Ofis Temizliği
Ofis Temizliği

Ofisinizin temiz ve düzenli olması ve bunu zaman ve paradan tasarruf ile sağlayabilmek ofisinize oldukça büyük artılar olarak dönecektir.

Cam Temizliği
Cam Temizliği

Evimizi, ofisimizi, herhangi bir alanı temizlerken en çok zorlanılan ve uğraştırıcı kısım cam temizliğidir.

Hasta Bakım Hİzmeti
Hasta Bakım Hİzmeti

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan yaşlı ve hasta bakımı oldukça özen gösterilmesi gereken bir konudur.

Villa Temizliği
Villa Temizliği

Villa temizliği özel bir gereksinimdir ve müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyoruz.

Fabrika Temizliği
Fabrika Temizliği

Fabrikaların temizliği, düzenli aralıklarla yapılması gereken özel bir işlemdir.

Banka Temizliği
Banka Temizliği

Gonca Temizlik Şirketi olarak, bankaların temizlik hizmetleri konusunda uzmanlaşmış bir firma olarak hizmet vermekteyiz.

580
Hizmet
15
Ekip
129
Proje
750
Müşteri

Haber ve Duyurular

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.